Mój mąż pewnej nocy o północy, wróciwszy z nocnego wypadu z jednym z naszych RR, na którym spotkał kilku głośnych osobników w trakcie spożywania, stwierdził tonem stanowczym i bezdyskusyjnym
"To nie jest pies obronny" !
_________________ Z idiotą się nie dyskutuje. Najpierw ściągnie Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Moje posty traktuję jako indywidualną pracę twórczą .
Kopiowanie i rozpowszechnianie bez zgody właściciela na innych forach, portalach - zabronione!
Wysłany: 2014-08-22, 11:12
Hmmm
nie wiem, czy trochę nie zazdroszczę....
nie dość, że Enzi ogólnie nie lubi "trafionych", raz nawet nie bardzo chciał mnie do domu wpuścić, kiedy wróciłem z BARDZO WAŻNEGO SPOTKANIA PRZY PIWKU.... Abstynent się znalazł....
a tak na poważnie: każde nieodpowiednie zachowanie człowieka wobec mnie lub Gosi kończy się małą reprymendą.....
na jednej z wystaw, chyba we Wrocławiu, sędzia nagle przypomniał sobie, że nie pogratulował... odwrócił się bardzo gwałtownie i wyciągnął dłoń.... dłoń na szczęście ma nadal na miejscu.... sam się zreflektował i przeprosił.....
to chyba jednak nie zależy od rasy, a od tego, co te nasze Rude mają we łbie....
A Twój pewnie był zmęcznony i mu się po prostu nie chciało...
Podchodząc do mnie wieczorową porą trzeba ściągnąć nakrycie głowy, serio
Facet w czapce nie podejdzie...
Kiedyś pewien młody człowiek próbował nocą podejść do mnie z prośbą o `fajkę`.
Niewiele myśląc (pies już był `zwarty i gotowy`) krzyknęłam: `Jak do mnie mówisz, to ściągnij czapkę!
Chłopak musiał być w potrzebie, bo czapkę ściągnął...
Dopiero po chwili dotarło do mnie, jak ta sytuacja wyglądała...
Mina chłopaka - bezcenna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum