Oficjalna strona Klubu rasy Rhodesian Ridgeback

Opinie wyrażane na forum są prywatnymi opiniami jego użytkowników i nie reprezentują stanowiska Klubu Rasy Rhodesian Ridgeback.

Klub RR w Polsce Strona Główna Klub RR w Polsce
Oficjalne forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: admin forum
2010-04-09, 14:37
! Powitanie
Autor Wiadomość
Adrian 

Wysłany: 2010-07-11, 12:33   

Sylwia pokazała mi dzisiaj wcześniej zdjęcia Amalii i też byliśmy bardzo zaskoczeni jak podobni są do siebie. W końcu rodzeństwo...
Dziękujemy za maila i odpowiemy niebawem, również na temat informacji dot. zdrowia.

Pozdrawiamy serdecznie z upalnych Mysłowic.

shrew 

Wysłany: 2010-07-11, 13:35   

Witamy i zapraszamy na wspólny spacer w Mysłowicach lub okolicy Kasia z Changą pewnie też chętnie by się dołączyły :-D

Daga 

Wysłany: 2010-07-11, 19:04   

monika,

Jeśli SUNGA będzie nadal taka fajniutka, to zawalczymy na wystawch. Zobaczymy jak nam pójdzie ... :-D

garguleczka 

Wysłany: 2010-07-16, 14:16   

witaj Adrian i Akin
Ciesze sie że widzimy brata Aszti,super teraz bedzie mozna wymieniac sie doswiadczeniami pozdrowienia

Almika 
ADOPCJE

Wysłany: 2010-07-21, 16:14   

Sylwia, jaki on już duży :shock: :-D
Musimy się znowu spotkać. Może przyjedziecie na spacer na Muchowiec, jesteśmy tam z Changą codziennie.
No i oczywiście koniecznie załóżcie Akinowi swoją galerię :mrgreen:

savana 

Wysłany: 2010-07-22, 12:19   

Hallo Sylwia i Adrian
Cytat:
Sylwia, jaki on już duży :shock: :-D

on jest wielki :mrgreen: super piesek !

a tak przy okazji, to moze mi ktos wytlumaczyc, dlaczego z mojego konta nie moge wejsc na forum?

teraz np. pisze ale jak w osobnym oknie przegladarki chce wejsc w "grupy" to mi pokazuje:

"brak powitania
(Oczekujesz na przyjęcie)
blokada mozliwosci przegladania forum"

Przywitalam sie przeciez na samym poczatku :-(

Fusio 

Wysłany: 2010-07-22, 22:10   Dobry wieczór!

Witam! Właśnie pod wpływem emocji ze spaceru z którego właśnie wróciłam postanowiłam po raz pierwszy zalogować się na forum, choć śledzę je praktycznie codziennie od ponad roku. Od wielu lat marzyłam o rodku, ale kiedy wreszcie mogłam pozwolić sobie na psa zdecydowałam się wziąć psa ze schroniska - wielorasowego. Uznałam po prostu, że nie podołam wymaganiom rasy. Zgłosiłam się także zimą do adopcji rr i może ktoś sobie mnie skojarzy.
Mimo, ze pod moim dachem jest pies z pozoru bardzo różny od rr to nadal nie mogę oprzeć się oglądaniu zdjęć na tym forum oraz czytaniu porad i opinii. Witam więc wszystkich serdecznie i proszę o pomoc.
Przejdę sobie teraz do tematu związanego z innymi zwierzętami i przedstawię mój kłopot licząc na wyrozumiałość dla nieRRa.

Krzychu 

Wysłany: 2010-07-24, 15:56   

Witaj Fusio.

savana, w oknie Grupy są dwie grupy: Klubowicze i Brak powitania-do tej grupy nie są przypisani użytkownicy i tylko dla użytkowników przypisanych do tej grupy odnosi się opis:blokada możliwosci przegladania forum.

hawanas 

Wysłany: 2010-07-25, 11:30   

Czesc Fusio, witamy na forum.
Moze zalozysz swojej psince watek/galerie w dziale "inni nasi ulubiency" http://www.rrclub.pl/forum/viewforum.php?f=31

:mrgreen:

Rhodesian Ridgeback in Malta

Fusio 

Wysłany: 2010-07-28, 11:01   

Dziękuję, obfotografujemy się z najlepszej strony i coś postaramy się zamieścić, ale na razie raczkuję na tym forum.... :-D rozpisałam się na naszych ulubieńcach o moim pieszczochu :oops:

Makena 

Wysłany: 2010-07-28, 23:17   

Witam wszystkich serdecznie, mam na imię Jadzia i mieszkam z moimi dwoma rodezjankami Basmą i jej córcią Makeną w niewielkie wiosce koło Bolesławca.
Pozdrawiam z całego serca wszyskich forumowiczów, a w szczególności dwie sympatyczne dziewczyny właścicielki szczeniaczków naszej Basmy - Monikę z Sawaną i Edytę z Manu.
Zdjęcia, które zamieszczcie na forum przynoszą mi dużo radości, gdyz widzę jakie pięknę psy wyrastają z naszych "słodziaków"
Poniżej dwa zdjęcia ich siostrzyczki Makeny:

oraz dwa zdjęcia z mamą Basmą:

Wiecej zdjęć na naszej stronie.
Pozdrawiam Jadzia

edak 

Wysłany: 2010-07-29, 10:19   

Witam Pani Jadwigo! :-) już trójka dzieciaczków Basemki na forum, fajnie :-) A Makena podobna do Savanki :-) ale jakoś podobieństwa do Manulca nie widzę, moze dlatego że to ciemny facet ;-) serdecznie pozdrawiam

konica 
KLUBOWICZ

Wysłany: 2010-07-29, 13:11   

Jadziu, Makena to wykapana Basma! :-D

Manu za to to mój ulubieniec spośród Twoich "dzieci" - pewnie ze względu na maść :mrgreen: Mój "Księciunio" też był i jest z tych ciemniejszych rodków :-) :-P

"Jeździć konno może nauczyć się każdy, ale jazda w harmonii z koniem jest sztuką..."

edak 

Wysłany: 2010-07-29, 13:44   

ale miło :-) Manu to też mój ulubiony dzieciak Basemki :-) - ciekawe dlaczego ;-)

tinka 

Wysłany: 2010-07-30, 13:45   

Witam! Czas na kolejnego członka Basmowej rodzinki. Mam na imię Tina i razem z moim chłopakiem jesteśmy szczęśliwymi właścicielami Moriego. Przez najbliższe dwa lata Mori będzie mieszkał z nami w Olsztynie gdzie studiujemy. Na razie spędzamy cudowne wakacje w domku pod Szczecinem gdzie maluch całymi dniami cieszy nas swoja obecnoscią, pływa w jeziorze i dokazuje z rodzinną sforą, min. z 3 miesięczną dobermanową przyjaciółką Rają, która bardzo pilnuje żeby strupki po Makence nie zagoiły się zbyt szybko. Mori jest niesamowity. Jesteśmy zachwyceni i zakochani w nim po uszy! Ponieważ nie byliśmy jego pierwszymi właścicielami, nie do końca wiedzieliśmy czego się po nim spodziewać, jak był socjalizowany i czy wogóle. Mały bardzo pozytywnie nas zaskoczył. Wyprawy do miasta to dla niego pestka, nic, nic go nie dziwi-ludzie ,ulica samochody, tramwaje, nawet piuorun który uderzył tuż obok i przepłoszył wszystkie psy, nie zrobił wrażenia na naszym ciapciaku. Jest bardzo posłuszny, w lot łapie komendy i całkiem szybko je wykonuje. Jedyny problem stanowiło oczywiście zostawianie go samego ale z tym też już sobie poradziliśmy, choć pewnie problem wróci w Olsztynie, w nowym miejscu i zdala od psich przyjaciół.
Ponieważ na razie mamy mocno ograniczony dostęp do internetu, chciałam nas tylko przedstawić i pozwole sobie wrzucić tutaj kilka zdjęc, natomiast od października zakładamy galerię i będziemy udzielać się na forum częściej.
Pozdrawiamy wszystkich forumowiczów i przesyłamy wielkie buziaki dla mamusi i rodzeństwa!

Ostatnio zmieniony przez Almika 2010-07-30, 14:47, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu