Przesunięty przez: admin forum 2010-04-09, 14:37 |
! Powitanie |
| Autor |
Wiadomość |
Adrian
|
Wysłany: 2010-07-11, 12:33
|
|
|
Sylwia pokazała mi dzisiaj wcześniej zdjęcia Amalii i też byliśmy bardzo zaskoczeni jak podobni są do siebie. W końcu rodzeństwo...
Dziękujemy za maila i odpowiemy niebawem, również na temat informacji dot. zdrowia.
Pozdrawiamy serdecznie z upalnych Mysłowic. |
|
|
|
 |
shrew

Wiek: 30 Dołączyła: 26 Paź 2009 Posty: 21 Skąd: Mysłowice
|
Wysłany: 2010-07-11, 13:35
|
|
|
Witamy i zapraszamy na wspólny spacer w Mysłowicach lub okolicy Kasia z Changą pewnie też chętnie by się dołączyły |
|
|
|
 |
Daga
|
Wysłany: 2010-07-11, 19:04
|
|
|
monika,
Jeśli SUNGA będzie nadal taka fajniutka, to zawalczymy na wystawch. Zobaczymy jak nam pójdzie ... |
|
|
|
 |
garguleczka

Wiek: 29 Dołączyła: 09 Maj 2010 Posty: 52 Skąd: Kraków -Nowa Huta
|
Wysłany: 2010-07-16, 14:16
|
|
|
witaj Adrian i Akin
Ciesze sie że widzimy brata Aszti,super teraz bedzie mozna wymieniac sie doswiadczeniami pozdrowienia |
_________________ garguleczka-Aszti |
|
|
|
 |
Almika
ADOPCJE

|
Wysłany: 2010-07-21, 16:14
|
|
|
Sylwia, jaki on już duży
Musimy się znowu spotkać. Może przyjedziecie na spacer na Muchowiec, jesteśmy tam z Changą codziennie.
No i oczywiście koniecznie załóżcie Akinowi swoją galerię |
_________________ "Każdy z nas ma we wnętrzu muzyczkę, która mu akompaniuje. Jeśli inni ją także słyszą, nazywa się to osobowość"- G. Cesbron
 |
|
|
|
 |
savana
|
Wysłany: 2010-07-22, 12:19
|
|
|
Hallo Sylwia i Adrian
| Cytat: | Sylwia, jaki on już duży |
on jest wielki super piesek !
a tak przy okazji, to moze mi ktos wytlumaczyc, dlaczego z mojego konta nie moge wejsc na forum?
teraz np. pisze ale jak w osobnym oknie przegladarki chce wejsc w "grupy" to mi pokazuje:
"brak powitania
(Oczekujesz na przyjęcie)
blokada mozliwosci przegladania forum"
Przywitalam sie przeciez na samym poczatku |
|
 |
Fusio
|
Wysłany: 2010-07-22, 22:10 Dobry wieczór!
|
|
|
Witam! Właśnie pod wpływem emocji ze spaceru z którego właśnie wróciłam postanowiłam po raz pierwszy zalogować się na forum, choć śledzę je praktycznie codziennie od ponad roku. Od wielu lat marzyłam o rodku, ale kiedy wreszcie mogłam pozwolić sobie na psa zdecydowałam się wziąć psa ze schroniska - wielorasowego. Uznałam po prostu, że nie podołam wymaganiom rasy. Zgłosiłam się także zimą do adopcji rr i może ktoś sobie mnie skojarzy.
Mimo, ze pod moim dachem jest pies z pozoru bardzo różny od rr to nadal nie mogę oprzeć się oglądaniu zdjęć na tym forum oraz czytaniu porad i opinii. Witam więc wszystkich serdecznie i proszę o pomoc.
Przejdę sobie teraz do tematu związanego z innymi zwierzętami i przedstawię mój kłopot licząc na wyrozumiałość dla nieRRa. |
|
|
|
 |
Krzychu

|
Wysłany: 2010-07-24, 15:56
|
|
|
Witaj Fusio.
savana, w oknie Grupy są dwie grupy: Klubowicze i Brak powitania-do tej grupy nie są przypisani użytkownicy i tylko dla użytkowników przypisanych do tej grupy odnosi się opis:blokada możliwosci przegladania forum. |
_________________ Gośka&Krzychu&Fiona&Lordi&Tora&3lwiątka:)

|
|
|
|
 |
hawanas

|
|
|
|
 |
Fusio
|
Wysłany: 2010-07-28, 11:01
|
|
|
Dziękuję, obfotografujemy się z najlepszej strony i coś postaramy się zamieścić, ale na razie raczkuję na tym forum.... rozpisałam się na naszych ulubieńcach o moim pieszczochu |
|
|
|
 |
Makena

Wiek: 42 Dołączyła: 23 Maj 2010 Posty: 18 Skąd: Bolesławiec
|
Wysłany: 2010-07-28, 23:17
|
|
|
Witam wszystkich serdecznie, mam na imię Jadzia i mieszkam z moimi dwoma rodezjankami Basmą i jej córcią Makeną w niewielkie wiosce koło Bolesławca.
Pozdrawiam z całego serca wszyskich forumowiczów, a w szczególności dwie sympatyczne dziewczyny właścicielki szczeniaczków naszej Basmy - Monikę z Sawaną i Edytę z Manu.
Zdjęcia, które zamieszczcie na forum przynoszą mi dużo radości, gdyz widzę jakie pięknę psy wyrastają z naszych "słodziaków"
Poniżej dwa zdjęcia ich siostrzyczki Makeny:
oraz dwa zdjęcia z mamą Basmą:
Wiecej zdjęć na naszej stronie.
Pozdrawiam Jadzia |
_________________ Dusza nie wychodzi na fotografii.
 |
| |
|
|
|
 |
edak
|
Wysłany: 2010-07-29, 10:19
|
|
|
Witam Pani Jadwigo! już trójka dzieciaczków Basemki na forum, fajnie A Makena podobna do Savanki ale jakoś podobieństwa do Manulca nie widzę, moze dlatego że to ciemny facet serdecznie pozdrawiam |
_________________ Manu
 |
|
|
|
 |
konica
KLUBOWICZ

Wiek: 35 Dołączyła: 17 Paź 2007 Posty: 2431 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2010-07-29, 13:11
|
|
|
Jadziu, Makena to wykapana Basma!
Manu za to to mój ulubieniec spośród Twoich "dzieci" - pewnie ze względu na maść Mój "Księciunio" też był i jest z tych ciemniejszych rodków |
_________________ Pozdrawiam, Agnieszka&Amiri<
"Jeździć konno może nauczyć się każdy, ale jazda w harmonii z koniem jest sztuką..."
 |
| |
|
|
|
 |
edak
|
Wysłany: 2010-07-29, 13:44
|
|
|
ale miło Manu to też mój ulubiony dzieciak Basemki - ciekawe dlaczego |
_________________ Manu
 |
|
|
|
 |
tinka
|
Wysłany: 2010-07-30, 13:45
|
|
|
Witam! Czas na kolejnego członka Basmowej rodzinki. Mam na imię Tina i razem z moim chłopakiem jesteśmy szczęśliwymi właścicielami Moriego. Przez najbliższe dwa lata Mori będzie mieszkał z nami w Olsztynie gdzie studiujemy. Na razie spędzamy cudowne wakacje w domku pod Szczecinem gdzie maluch całymi dniami cieszy nas swoja obecnoscią, pływa w jeziorze i dokazuje z rodzinną sforą, min. z 3 miesięczną dobermanową przyjaciółką Rają, która bardzo pilnuje żeby strupki po Makence nie zagoiły się zbyt szybko. Mori jest niesamowity. Jesteśmy zachwyceni i zakochani w nim po uszy! Ponieważ nie byliśmy jego pierwszymi właścicielami, nie do końca wiedzieliśmy czego się po nim spodziewać, jak był socjalizowany i czy wogóle. Mały bardzo pozytywnie nas zaskoczył. Wyprawy do miasta to dla niego pestka, nic, nic go nie dziwi-ludzie ,ulica samochody, tramwaje, nawet piuorun który uderzył tuż obok i przepłoszył wszystkie psy, nie zrobił wrażenia na naszym ciapciaku. Jest bardzo posłuszny, w lot łapie komendy i całkiem szybko je wykonuje. Jedyny problem stanowiło oczywiście zostawianie go samego ale z tym też już sobie poradziliśmy, choć pewnie problem wróci w Olsztynie, w nowym miejscu i zdala od psich przyjaciół.
Ponieważ na razie mamy mocno ograniczony dostęp do internetu, chciałam nas tylko przedstawić i pozwole sobie wrzucić tutaj kilka zdjęc, natomiast od października zakładamy galerię i będziemy udzielać się na forum częściej.
Pozdrawiamy wszystkich forumowiczów i przesyłamy wielkie buziaki dla mamusi i rodzeństwa!
 |
| Ostatnio zmieniony przez Almika 2010-07-30, 14:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|