Zamknięty przez: monika 2010-06-11, 14:10 |
Rodos - już w nowym domu!!!! |
| Autor |
Wiadomość |
hawanas

|
Wysłany: 2010-05-26, 16:43
|
|
|
Rodosku, wygladasz slicznie! Powodzenia w nowym domku i gratuluje wygodnej domowej kanapy!! |
_________________ Daddy: Dogs never “think they are humans” as many pet owners would like to imagine
Rhodesian Ridgeback in Malta |
|
|
|
 |
Julandy
|
Wysłany: 2010-05-26, 21:04
|
|
|
rodosek na kanapie Ależ chłopaku miałeś szczęście |
_________________ July |
|
|
|
 |
Sushi
KLUBOWICZ
|
Wysłany: 2010-05-27, 10:45
|
|
|
| dawno tu nie zaglądałam, jak bardzo sie cieszę, że rodos ma nodzinę; trzymam mocno kciuki |
|
 |
Hannarr
KLUBOWICZ
Wiek: 48 Dołączyła: 20 Paź 2007 Posty: 552 Skąd: Dymaczewo Stare
|
Wysłany: 2010-05-27, 20:27
|
|
|
Kasiu wielkie dzieki za wiadomosci,jestes nieoceniona Bardzo ciesze sie ze Rodos ma swoj domek i bardzo kochajaca rodzinke, mam nadzieje , ze wreszcie Monika uwiierzy w moje intuicje-) Rodosiuku wierze w Ciebie i badz szczesliwy i lez na kanapkach jak pozwola |
_________________ Hania,Busara,Dakulek,Tośka,Ezra
===============================
"W życiu piękne są tylko chwile"
 |
|
|
|
 |
misiek

|
Wysłany: 2010-05-28, 13:19
|
|
|
| Nareszcie :) Niech psisko w koncu zazna spokoju. Prosze przekazac, pewnie od nas wszystkich, pozdrowienia dla Kasi i Jana. NO i przede wszystkim gratuluje. |
_________________ www.antybsl.pl * * * * www.fordclubpolska.org
Słysząc słowa "będzie jak dawniej" nie łudź się - nigdy tak nie będzie... |
|
|
|
 |
Mariss
|
Wysłany: 2010-06-11, 13:40
|
|
|
| Wchodze tu bardzo zadko, ale z tego co mnie sluchy doszly od znajomych to Rodosek zas wtrafil na hotel... nie wiem na ile to jest prawda, musialabym porozmawiac z osoba ktora ma kontakt z nim. Ale jak narazie to Rodos wtrafia do rodzin ktore sobie z nim nie radza. Bo jesli bylby taki super to raczej z powrotem by nie wrocil w stare miejsce. Apel do osoby ktora jest odpowidzialna za Rodosa - wyszukujcie mu takich opiekunow ktorzy sa "silni" i wiedza jak sobie poradzic z nim, najlepiej osoba hodujaca badz szkolaca psy, bo takie laiczki jeszcze z dziecmi niewiele dadza mu. Przepraszam, ale pozanalam tego psa osobiscie, wiem jak sie zachowywal, teraz znam osobe ktora z nim przebywa i wiem co z nim sie dzieje... Jest kochany, szybko uczacy sie, ale potrzebuje osoby odpowiedniej ktora go "naprostuje" postarajcie sie poszukac po ludzich wlasnie szkolacych - pozorantow czy hodowcow tej rasy. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
monika
ADOPCJE

Wiek: 30 Dołączyła: 17 Paź 2007 Posty: 2026 Skąd: Gliwice
|
Wysłany: 2010-06-11, 14:10
|
|
|
Moi drodzy.
Sytuacja Rodosa uległa drastycznej zmianie.
Jego adopcja znowu się nie udała. Po konsultacjach z jego opiekunem i ostatnimi właścicielami, zapadła decyzja o uśpieniu Rodosa.
W tej chwili kończy się jego tygodniowa kwarantanna, myślę że w weekend lub na początku tygodnia będzie już "po wszystkim"
Jest mi bardzo przykro że tak kończy się ta historia... naprawdę nie mamy innego wyjścia. Rodos nie nadaje się do adopcji.
Ogromne podziękowania i wyrazy uznania należą się Panu Leszkowi, za cały czas i pracę poświęconą Rodosowi, za to że dzięki niemu Rodos przynajmniej przez chwilę żył jak normalny pies. Szkoda że te wysiłki poszły na marne.
Dziękuję też wszystkim którzy go wspierali materialnie, duchowo i na wszystkie możliwe sposoby.
Zamykam wątek żeby zapobiec niepotrzebnej lawinie postów nic nie wnoszących do sprawy. |
_________________ Pozdrawiamy :) Monika & Bu
www.adopcjerr.pl
 |
|
|
|
 |
|
|